Kliniek

Hospital Medical Centre Istanbul

De Medische Kliniek (Hospital Medical Centre) in Istanbul, is een moderne en luxe dagziekenhuis die in het bezit is van alle internationale keurmerken voor haarimplantaties. Het ligt net achter de marine, waarbij de meest populaire jachthaven zitten. In de kliniek zijn er twee operatiekamers beschikbaar met een moderne apparatuur en daar worden de plastische chirurgie en de haartransplantatie handelingen uitgevoerd.

Naast de operatiekamers, zijn er nog 5 moderne slaap/uitrustkamers beschikbaar voor de patiënten die willen blijven of overnachten.
De handelingen in deze dagkliniek vanwege de referentie zijn er alle nieuwste moderne apparatuur en technieken beschikbaar die te maken hebben met de haartransplantatie.
Uw haartransplantatie behandeling wordt verricht door een zeer deskundige en ervaren arts, die opgeleid en gespecialiseerd is in het verrichten van haartransplantaties. De ervaren assistentie bij harttransplantatie kliniek hebben allen een medische opleiding voltooid en jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantaties.
Alle behandelfaciliteiten, -materialen en –middelen voldoen aan de strenge eisen die de inspectie voor de Volksgezondheid stelt.

Alle medisch personeel wordt periodiek nageschoold op hygiënisch en steriel werken. Dit wordt regelmatig gecontroleerd en gerapporteerd door middel van interne inspecties. De operatiekamers van deze kliniek worden meerdere malen per jaar uitgebreid gecontroleerd.
Er worden kweken genomen en de luchtbehandelingsystemen worden geïnspecteerd en gevalideerd. De kliniek werkt hiervoor samen met een ziekenhuishygiënist  en een certificerende instantie. De kliniek heeft het steriliseren van instrumenten en materialen uitbesteed aan gespecialiseerde sterilisatiebedrijven. Deze bedrijven staan op hun beurt weer onder periodieke controle van de inspectie voor de Volksgezondheid, zodat de kwaliteit van hun diensten gewaarborgd is.