Ervaringen

Ervaringen van klanten van Hairistanbul

De afgelopen jaren hebben vele Nederlanders, Belgen en Duitsers een haartransplantatie ondergaan via HairIstanbul.nl. Bijgaand treft u een selectie hiervan aan. De verhalen zijn allen door de persoon in kwestie opgeschreven. U kunt gerust één van hen benaderen voor meer informatie. Neem hiervoor contact op met de begeleider van hairistanbul.nl.

         
Naam: Ibrahimovic
 
Aantal grafts: 5.000
Methode:  FUE
Behandelingsperiode:  Maart 2012
Opmerkingen:  Hij had al een FUT behandeling gehad in Nederland. Hij heeft hiervoor veel geld betaald. Volgens hem İs de chirurgen in İstanbul veel beter dan in Nederland.
Beste hairistanbul,

Ik wil jouw en de team heel erg bedanken. Zoals op de fotos te zien heb ik het goed gehad. Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaat. Ik wacht het af.
, je hebt me goed geholpen. Mijn bloeddruk was zo hoog tijdens de behandeling, maar jij en jouw team waren zo proffesioneel genoeg om mijn bloeddruk te verlagen. Heel nauwkeurig gedaan allemaal. In Nederland heb ik FUT methode gehad. ongeveer 10 jaar terug, maar hier waren ze wat minder. In Nederland ben ik 3 keer flauwgevallen maar ze gingen maar door en door zonder te stoppen. Bij jullie in de kliniek heb ik diverse testen gehad. Ik heb een globale checkup gehad. Het is eigenlijk geen kliniek maar een groot ziekenhuis. Jullie hebben mij goed onderzocht en dan ging ik de operatiekamer in. Heel goed gedaan allemaal. Dokter is een professor, dat maakte mij gelukkig. Want hij weet precıes hoe het allemaal in zijn werk gaat.

De begeleider en zijn team, jullie zijn geweldig!!!!!!!!!!!

Ibrahimovic

 

 


         
Naam: Kevin
 
Aantal grafts: 2.750
Methode:  FUE
Behandelingsperiode:  Januari 2012
Opmerkingen:  Geen
Dear,
 
I really enjoyed myself during our visit to Istanbul. At first I was a bid
afraid as to take the first step towards a new country and proceed with the
transplant. But I decided to go and it was one of the best decisions I could
of made. The operation went smoothly and the staff there were very
kind.

He was very helpful throughout the whole trip, he helped us and
answered any questions that we had. If I had the chance to repeat the whole
process again, I would do it!

Thanks,

Kevin

 

 


         
Naam:  Augin
 
Aantal grafts: 4.250
Methode:  FUE
Behandelingsperiode:  Oktober 2011
Opmerkingen:  Meneer Augin is een klant uit België.

Beste dhr.,

Graag wil ik u bedanken voor de uitzonderlijke service die je ons gaf tijdens ons verblijf in Istanbul.

Je wist meteen mijn vertrouwen te winnen dankzij uw eerlijkheid op alle niveaus. Dit is wat mij overtuigd heeft om voor Hairistanbul.nl te kiezen om mijn operatie te doen.

Ik wil graag de Professor en zijn medische team ook nogmaals bedanken voor hun goede service! Ze zijn de hele tijd super vriendelijk geweest met mij en ze hebben ervoor gezorgd dat ik niets tekort kwam. En de begeleider; ik wil je ook bedanken dat je er de hele tijd bent gebleven bij mijn operatie. Andere mensen konden gewoon in een wachtzaal wachten, maar jij bleef hele tijd naast mij om ervoor te zorgen dat alles correct en naar wens verliep gedurende heel de operatie.

We hebben echt leuke momenten beleefd in het stad van Istanbul. Naargelang de mogelijkheden en het weer heb je ons altijd op een leuke manier kunnen entertainen. Je hebt ons leuke plaatsen laten bezoeken en vooral naar leuke restaurants gebracht waar we super lekker konden eten! Het was echt fun en soms ook wel een echt avontuur! ( wij weten wel waarom ;-) ) En ik moet eerlijk zeggen, ik heb bijna nooit zo veel gelachen in mijn leven als we het gedaan hebben tijdens ons verblijf daar.

Ik heb reeds positieve reacties gekregen van familie en vrienden toen ze mij voor het eerst terug zagen na de operatie. Nu is het even geduldig wachten tot de 6-12 volgende maanden voor het eindresultaat J

 

Mvg,


 


        
Naam:  Mounir
 
Aantal grafts: 4.000
Methode:  FUE
Behandelingsperiode:  Oktober 2011
Opmerkingen:  Meneer Mounir is blij met zijn behandeling en komt volgendjaar nog een keertje terug voor de tweede behandeling!
Yo Kaplaars,
 
Onderstaand verhaaltje kan je de op de website plaatsen met een foto van me, wel onherkenbaar he? hahahaha... Hier komt ie dan :

Na jaren wikken en wegen eindelijk besloten te gaan voor een haartransplantatie ben ik nog weken op onderzoek uit gegaan.
Vele verkooppraatjes, googlen  en telefoongesprekken verder heb ik uiteindelijk besloten om voor hairistanbul te kiezen.
Deze afweging was voornamelijk gebasseerd op de jarenlange ervaring en expertise, maar verder gaf de openheid van zaken en vertrouwen die de heer uitstraalt de doorslag.
Eenmaal aangekomen in Istanbul is het snel gegaan. Nog geen 2 dagen later ging ik onder het mes. Daar zit je dan, een onbeschrijflijk gevoel!
Alhoewel nu 1 week verder en de resultaten op zich moeten laten wachten ben ik al heel blij met de keuze die ik gemaakt heb.
Behalve dat de begeleider zeer vriendelijk en service gericht te werk gaat was de kliniek zeer professioneel. Het personeel en de directeur waren tevens zeer betrokken en eerlijk.
Volgend jaar ga ik terug voor een 2e behandeling. Ik kan iedereen dan ook zeker aanraden met hairinstanbul.nl in zee te gaan.
Zie onderstaande foto's van na de behandeling. Over 6-12 maanden zal ik de resultaten laten plaatsen :)

 


       
Naam:  Martine
 
Aantal grafts: 1.800
Methode:  FUT
Behandelingsperiode:  Maart 2011
Opmerkingen:  Mevrouw Martine is een klant uit België.
Eindelijk na 5 jaar twijfelen heb ik op een paar dagen de stap gezet.Ik had
al enkele malen een consultatie gehad in Belgie .De prijs sloeg me telkens
tegen en ik had er wel bang van.Na een contact met Mevr.Willy (had een
haarimplantatie enkele maanden ervoor gehad)en herhaaldelijk mailen met
de begeleider vertrok ik op eigen houtje naar Istanbul.Daar aangekomen werd ik
opgewacht door de begeleider.We zijn naar de dokter gegaan voor een eerste
gesprek wat vlot verliep.De volgende dag was het mijn beurt.De zenuwen
gierde door mijn lijf.Als ik de begeleider niet had gehad was ik waarschijnlijk
van de operatietafel gaan lopen.Maar hij (nogmaals dank je) is heel
de tijd ,toch wel 7 uur bij mij gebleven.Hij stelde me gerust hield mijn
hand vast en sleepte me mee door de operatie.Daar was ik zo dankbaar voor
.Ook de dagen nadien was hij heel zorgend.We waren daar met een groep en
hebben daar samen nog leuke dingen gedaan en elkaar gesteund .Als afsluiter
zijn we samen naar een visrestaurant geweest.Ondanks dat we elkaar niet zo
goed kenden was het heel gezellig ,we waren net een kleine familie.
Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb en met de begeleider in zee ben 
gegaan.Ik ben er zeker van dat ik nergens dezelfde zorgen zou gekregn
hebben.Ook de dokter zelf vetrouw ik volledig en heeft mooi werk geleverd.
Misschien ga ik nog wel eens terug maar dan voor iets anders ,eens je de
stap hebt gezet en het vertrouwen hebt in iemand durf je alles aan ...
groetjes martine
ps ook groetjes aan ons groepje

 


       
Naam:  Bob
 
Aantal grafts:  2.400
Methode:  FUE
Behandelingsperiode:  Maart 2011
Opmerking: Wilt u liever met dhr. Bob spreken, vraag bij de begeleider zijn telefoonnr.
Na vele informatieve telefoongeprekken en e-mails met de begeleider , heb ik besloten om mijn haartransplantatie te laten doen bij Hairistanbul.
Ik was in het begin wantrouwend over Hairistanbul omdat het allemaal nieuw, spannend en in Turkije is, maar de begeleider  heeft mijn vertrouwen gewonnen en ik heb de stap gezet om mijn eerste haartransplantatie te laten doen bij Hairistanbul.
 
De haartransplantatie is zeer goed verlopen, duurde ongeveer 7uur, en was volledig pijnloos ik ben daardoor zelfs af en toe even in slaap gevallen. de arts N. Ucar en zijn personeel zijn professioneel, aardig en erg behulpzaam.
 
Direct na de behandeling heb ik absoluut geen pijn gevoeld, wel is de hoofdhuid natuurlijk wat gevoelig, rood, en wat opgezwollen.
Ik heb na de behandeling geen hoed of pet gedragen omdat ik dit zelf beter vondt voor het genezingsproces, ik had er geen problemen mee dat mensen zagen dat ik een haartransplantatie heb ondergaan, de mensen zijn eerder geinteresseerd dan dat ze raar naar je blijven kijken, wel moest ik van de begeleider een paraplu gebruiken tegen de zon en regen.
 
Over de begeleider kan ik niks anders zeggen dat hij echt heel erg sociaal en behulpzaam is en je altijd aan het lachen wilt maken, ik heb daarom ook erg veel gelachen met de begeleider . hij is altijd bereid om het de patient zo goed mogelijk naar zijn zin te maken.
Zo heeft hij mij de Grand Bazaar (Grote Markt, echt een aanrader!) laten zien, en hebben daar lekker kebab gegeten.
We zijn met de boot naar een ander gebied geweest (waar de kliniek zit), dat is ook leuk om te doen.
De laatste avond zijn we met z'n alle (er waren nog 2 patienten mee met de Maart 2011-groep) uiteten geweest bij een goed vis-restaurant, we mochten de vis zelf uitzoeken waarnaar ze de vis de vers bereiden, ondanks dat ik de de begeleider  en de 2 andere patienten eigenlijk verder niet ken, hebben we veel gelachen en hebben we het erg gezellig gehad!
 
Kortom, het is mij zeer goed bevallen en ik kan het iedereen aanraden om met Hairistanbul in zee te gaan.
 
Met vriendeijke groet,
 
Bob 
 

 


     
Naam:  Yassir
 
Methode:  Reunoplasti (Neuscorrectie)
Behandelingsperiode:  Maart 2011
Opmerkingen:  Wilt u liever met dhr. Yassir spreken, vraag bij de begeleider  zijn telefoonnr.
Nadat me broer een afspraak had gemaakt met de begeleider  voor haarimplantatie. Ben ik meegegaan om me broer te vergezelen. Daar aangekomen gingen we voor informatie vragen van hoe het al aan toe gaat, want het is in het Buitenland en verder ken je niemand. Hierop heeft dhr kaplan bij me geconstateerd dat de manier van praten dat ik problemen had met me neus qua ademhaling. de begeleider heeft me geadviseerd naar een huisarts te gaan en deze heeft duidelijk bij me geconstateerd dat ik problemen mee had. De huisarts heeft me door verwezen naar een KNO-arts. Na een tijdje te googlen op het net naar ervaringen hier in Nederland had ik een negatief beeld van de chirurgen hier in Nederland mbt neuscorrecties. Hierop heb ik weer contact gemaakt met de begeleider  deze is een betrouwbaar en vriendelijk persoon. In Turkije aangekomen had ik er zin in, was wel wat zenuwachtig maar dhr kaplan heeft me op m'n gemak gesteld. Nadat ik de chirurg had gesproken over een inwendig en uitwendig operatie heb ik de resultaat gekregen van hoe me neus eruit zal zien. Was en ben er nu blij mee, de resultaat kost tijd om te helen dus duurt wel ff voordat de neus in geheel gevormd is. De chirurg en personeel zijn ook heel vriendelijk. En ook de andere patienten en personen waren leuk in omgang, die hebben me ook nog bij gesteund en me op m'n gemak gesteld. Heb een operatie gehad onder narcose. De ene moment ben je wakker en de ander moment is het klaar dus je merkt er totaal niets van. De eerste 2 dagen voel je een beetje niet lekker, maar dat gaat vanzelf over. Ben na de operatie een dagje binnen gebleven en ben daarna Istanbul gaan verkennen. Heb met de groep echt gelachen helaas kon ik niet veel lachen van de begeleider  en moest ik mezelf steeds inhouden vanwege de operatie, maar er waren momenten dat ik het niet meer kon inhouden en ging lachen. Ik vond het een zeer prettig ervaring en ben heel blij met de operatie die ik heb gehad. De resultaat word er alleen maar beter van :)

Ik spreek je,

groetjes yassir

 


      
Naam:  Allan
 
Aantal grafts:  2.900
Methode:  FUE
Behandelingsperiode:  Februari 2011
Opmerking:  Wilt u liever met dhr. Allan spreken, vraag bij de begeleider  zijn telefoonnr.
Beste Hairistanbul,
Ik ben eindelijk vrij van de stress die ik elke ochtend voor de spiegel had. Ik nam een grote stap om met een onbekende naar een ver land te reizen en daar een operatie te ondergaan, maar ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Ik werd steeds op mijn gemak gesteld door de begeleider en hij heeft gedurende het gehele operatie naast mij gestaan. Tegen alle verwachtingen in werd ik door een zeer proffesionele artsen onder handen genomen. De medische zorg beheerst de engelse taal niet perfect, maar met de begeleider  als tolk kom je heel ver. De arts spreekt perfect engels en duits. Ik heb in ieder geval 6 duizend euro bespaard ten opzichte van een operatie in Nederland en dat ook nog voor het zelfde kwaliteit. Alles wat nodig was, is lef hebben om die stap te nemen. Ik ben super blij geworden. Bedankt hairistanbul.

HairIstanbul.nl mag zeker bij de top bedrijven van Nederland horen.
Groeten,
Allan

   
Naam:  Mevrouw Willy
 
Aantal grafts:  1.900
Methode:  FUT
Opmerking:  Wilt u liever met mevr. Willy spreken, vraag bij de begeleider  haar telefoonnr.
Behandelingsperiode:  Januari 2011
Ben erg blij dat ik met hairistanbul in zee ben gegaan! Zeer professionele begeleiding en aanpak van de begeleider. Deskundige chirurg en zeer vriendelijke verplegend personeel, en natuurlijk ook weer deskundig. Heb FUT-methode gehad, niets gevoeld en wat in grote bijkomstigheid ziet er niemand er iets van (dus na de behandelig 10'de dag). 
De hechtingen zijn totaal onzichtbaar! Zou het elke vrouw en man aanraden om deze stap te zetten! Je wordt er alleen gelukkiger daar!
Bedankt de team van hairistanbul!

 

 

 
          
Naam:  Kevin
 
Aantal grafts:  3.000
Methode:  FUE
Opmerking:  Heeft al een keertje FUT gehad bij een andere kliniek in Nederland, waarvan minder resultaat!
Behandelingsperiode:  Januari 2011
Hi, ik ben kevin uit amsterdam... Ik heb bij de begeleider een gesprek gehad over het haar implanten de aller eerste heb ik in nederland gedaan in wolput trans hair daar heb ik me haar gedaan eerste keer, minder resultaat! .Eerlijk gezegt ik vond in turkije veel beter en die mensen zijn zo aardig vriendelijk en ze geven zoveel aandacht aan jou ,, dat je niets te kort komt in het begin twijfel ik om daar te gaan maar ik heb de begeleider  vertrouw op zijn woord en. hij heb alles na laten komen  wat hij beloofd heb ... ik denk in turkije is de beste haarimplanten over heeel wereld is echt om aan te raden je haar daar laten doen .
Dank je wel professor Dr. Necdet en natuurlijk zijn begeleider.
 
 


          
         
Naam:  Celal  (Eigenaar van de bekende restaurant in Amsterdam)
 
Aantal grafts:
  • behandeling 1, in mei 2010         = 4000grafts
  • behandeling 2, in novemb. 2010  = 4000grafts 
Methode:  FUE
Behandeling:  In Mei en in november 2010
Opmerking:  Hij had een behandeling gehad bij hairistanbul in de maand mei 2010. Hij was zeer tevreden over het resultaat. In de maand november 2010 is hij voor de tweede behandeling gegaan met de groep van hairistanbul. Hij is gelukkig, wij zijn gelukkig!
Hoi hoi,, heel erg bedankt voor je goede zorg. Je deed alles voor me wat nodig was en zelf nog meer. De dokter waarmee je werkt is ook prof bezig in zijn branche. Ik ben een restaurant eigenaar midden in het centrum Amsterdam. Iedereen die me ziet zegt dat het goed eruit ziet. Niemand gelooft iets van. Ik ook niet wanneer ik spiegel kijk. Ik heb 2 behandelingen gehad bij jullie omdat het nodig was. HAIRISTANBUL mag van mij in de top 3 bedrijven komen in heel Nederland en Belgie. Heel erg bedankt voor Alles!
Doe de groeten aan de dokter Necdet Ucar en zijn professionele medische zorg team.

Groetjes,
Celal,
Restaurant in Amsterdam

 


       
Naam:  Murat
 
Aantal grafts:  2.300
Methode:  FUE
Behandeling:  Oktober 2010
Beste mensen
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Na een kennismakingsgesprek heb ik besloten om met Hairistanbul zaken te doen.

Ik ben tijdens mijn reis in Istanbul zeer goed begeleid en hoefde me geen zorgen te maken. De begeleider is een zeer betrouwbare en vriendelijk.

De chirurgen waarmee ik heb gewerkt heb, zijn zeer professioneel en vakkundig. De operatie verliep pijnloos en relatief snel.

Als er mensen zijn die een haartransplantatie overwegen, zou ik Hairistanbul willen aanbevelen. De kwaliteit is uitstekend en de prijs is zeer gunstig. Ik zie na 4 maanden al heel goed resultaat.