HairIstanbul
Wie is HairIstanbul?
De oprichter van HairIstanbul (de begeleider), is geboren en getogen in Amsterdam. Na het afronden van de duale opleiding commerciële economie
aan de Hogeschool van Amsterdam is hij begonnen met werken als werkvoorbereider bij een bedrijf waar hij nog steeds met veel plezier werkt. 

Naast zijn baan helpt hij graag mensen die niet tevreden zijn over hun haarsituatie en een haartransplantatie overwegen. De begeleider van hairistanbul heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, gezien, gehoord en onderzocht over haartransplantaties. Hierdoor is hij goed op de hoogte van de voordelen en nadelen van haarimplantaties (FUE/FUT) en is hij uitstekend in staat om mensen te informeren en inlichtingen te verstrekken.
Na jarenlange onderzoek en ervaring heeft de begeleider besloten om samen met een kliniek te gaan werken. In de zoektocht naar een betrouwbare kliniek in Istanbul kwam hij uiteindelijk uit bij Hospital Medical Center Istanbul. Dit is een moderne medische en luxe boutique dagziekenhuis die in het bezit is van alle internationale keurmerken voor haartransplantaties. De aanpak en nauw- keurigheid, waarop het ziekenhuis te werk gaat, zijn de motiverende factoren geweest om een samenwerkingsverband aan te gaan.

Wij Nederlanders zijn erg hygienisch en willen vooral bij een schone kliniek behandeld worden. Alle behandelfaciliteiten, -materialen en -middelen in deze kliniek voldoen aan de strengste eisen, zoals gesteld door de Inspectie voor de Volksgezondheid van Turkije.

Haartransplantatie is een kunst!
De handelingen die verricht worden tijdens een haarimplantatie zijn erg
interessant om waar te nemen. De meeste mensen denken dat in de hoofdhuid de haarwortels keurig op een rijtje staan. Aan de achterkant kan dit kloppen,
maar meer naar voren groeien de haren in 'units' van 1, 2 of 3 haarwortels.
Zo'n unit bevat dan meestal ook nog 1 of 2 'Vellus' haarwortels. Dit zijn haarwortels die op dat moment geen haren produceren.


"Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen in hospital medical center Istanbul."


Met vriendelijke groet,

De Team
HairIstanbul